Gran Via Business & Meeting Center dóna la benvinguda a l’estiu amb l’actualització de l’espai ‘La Pèrgola’

26 juliol, 2018

Amb un nou caràcter industrial, aquesta zona de les terrasses s’adapta a les necessitats dels seus clients per seguir sent un dels espais més usats durant tot l’any.

L’arribada del bon temps és sinònim de sol i moments de desconnexió de la rutina diària, encara que sigui per un breu espai de temps. Les terrasses situades en els àtics d’alguns edificis són, per exemple, un marc perfecte per gaudir de la brisa i estar a l’aire lliure a la mateixa ciutat.

Coneixent el gran potencial que ofereixen aquests espais en una ciutat com Barcelona, Gran Via Business & Meeting Center va apostar des dels inicis per adaptar el terrat de l’edifici situat en la cèntrica Gran Via de la ciutat comtal perquè tots els seus usuaris poguessin gaudir d’una zona exclusiva i aïllada dels enrenous propis de la urbs. Però fa 10 anys van ser més enllà i van habilitar la zona que van batejar com ‘La Pèrgola’.

Aquest espai dins de la terrassa del centre era característic, ja que oferia al seu moment una sèrie de particularitats que van agradar i van atreure als clients per gaudir-ho, com el fet d’estar cobert i més recollit en cas de molta calor a l’estiu o fred i pluja a l’hivern.

Però com a novetat de cara a aquest estiu, des de Gran Via BC han decidit donar-li un canvi a ‘La Pèrgola’ i li han aplicat una reforma íntegra, de dalt a baix, per mantenir els nivells de modernitat i confort característics del centre: “Els nostres clients estan molt contents amb els resultats del canvi”, destaca la Center Manager, Susana de la Rossa.

Xerrar, pauses per al cafè, connectar-se fos de l’àrea de treball… ‘La Pèrgola’ té molts usos però segons la Center Manager: “L’apogeu està en l’hora del menjar”. Segons l’experiència de l’equip del centre, cada vegada són més aquells que opten per portar el menjar al centre, estalviant costos i temps, podent acabar abans els seus horaris laborals.

D’aquesta manera, molts dels canvis que s’han aplicat giren al voltant d’aquest espai del dia, mitjançant la instal·lació d’una nevera de grans proporcions, cafetera amb dispensador propi o rentavaixella, tot amb l’objectiu que els clients “puguin resoldre-ho com si estiguessin a la seva pròpia casa”, afegeix De la Rossa.

Amb un mobiliari que s’adapta a la línia de disseny del centre, combinant fustes i metalls, també s’ha optat per plasmar un caràcter més industrial a aquesta zona, conferint-li un estil més informal i buscant poder oferir la màxima amplitud sense sacrificar l’espai personal.

Aquest espai reformat es manté per tant com un punt de reunió per a aquells vulguin conversar o desconnectar, equipat amb aire condicionat i calefacció per poder usar-se a qualsevol moment de l’any. El decoratiu neó de paret ho recorda a tots aquells que es passegen per ‘La Pèrgola’: “Time for a break”.

Comparteix a